Za 8-letnega Arjuna je prvi šolski dan in pričakuje, da bo tokrat odlično leto. Toda vsi njegovi upi so razblinjeni, ko nasilnež iz nižje šole Monty Mulchandani konča v njegovem razredu in grozi, da bo Arjunu naredil pekel zaradi incidenta v prejšnjem semestru, ko je Arjun med treningom nogometa po nesreči zlomil Montyjevo nogo.

Zdaj zaradi te krize v Arjunovem življenju morata njegova starša Meera in Vikas, ki sta se odločila, da se ločita, najprej poskusiti na svoj način rešiti sinovo težavo z Montyjem. Ko pa sama ne moreta najti rešitve za to situacijo, morata sčasoma pustiti nesoglasja ob strani, se združita in pripravita iznajdljiv načrt, kako povečati sinovo samozavest in mu tako omogočita,  da še naprej verjame v svoje sanje.

Dodatno pri tej nameri pomaga največja legenda v svetu kung fuja – neke noči se pojavi  Bruce Lee, da bi navdihnil Arjuna in mu dal vedeti, da je tudi njemu usojeno, da postane velik, saj naj bi bil reinkarnacija guruja Brucea Leeja.

Toda Arjun se mora v življenju soočiti z več težavami, saj se njegove sanje o osvojitvi prvega kung fu pasu in o veliki nagradi na letnem tekmovanju izjalovijo, ker Montyju le nekaj tednov pred velikim preizkusom uspe zlomiti Arjunovo roko.

Vendar Meera in Vikas pripravita dramatičen načrt, po katerem Arjun sčasoma ne le dobi pas, ampak postane tudi lokalni junak v tej navdihujoči in zabavni zgodbi za vse starosti.