Vroči poletni spektakel:

ZUMBA PLESNI MARATON in BACK IN TIME afterparty

Letošnje poletje bo zaznamoval nepozaben dogodek, ki ga v Rogaško Slatino prinaša Turistično društvo (TD) Venus. Zabavno in športno obarvano dogajanje bo potekalo v okviru 3. mednarodnega filmskega festival športnega filma ISFF Slovenia, ki pod pod okriljem svetovnega združenja FICTS s sedežem v Milanu združuje 130 svetovnih članic in 21 filmskih festivalov po svetu.

Z velikim ponosom vam tako predstavljamo KAR dve osupljivi atrakciji na prostem:
Zumba Plesni Maraton in BACK IN TIME afterparty z DJ-em, ki bosta potekali v soboto, 22. 06. 2024, na Evropski ploščadi.
Ta izjemen večer bo zaznamovala tudi posebna plesna točka v izvedbi Naf Nafa Kebirja, priznanega zumba vaditelja in imitatorja Michaela Jacksona, ki s svojo strastjo in talentom prispeva k organizaciji Afro Latino festivala v Mariboru.

Zumba plesni maraton

Začetek: 15:00 | Konec: 19:30
Zumba Plesni Maraton predstavlja osrednji dogodek, kjer se boste lahko KAR 4,5 ure (ob kratkih vmesnih presledkih) prepustili plesni ekstazi ob zvokih vročih latino ritmov. Z najboljšimi slovenskimi zumba vaditelji na čelu, ta del dogodka obljublja pravo plesno poslastico, kjer boste lahko skozi ples izrazili sebe in uživali v gibanju. To je vaša priložnost, da v družbi somišljenikov začutite pravo energijo zumba plesa in se pustite zapeljati ritmom, ki združujejo šport in zabavo v eno.

Razglasitev dobitnikov filmskih nagrad letošnjega 3.mednarodnega filmskega festivala
Čas: 19:30 – 20:00

BACK IN TIME Afterparty

Začetek: 20:00b | Konec 24:00 (ali dlje)
Po vznemirljivem zumba plesnem maratonu se bomo skupaj podali na časovno
potovanje nazaj v zlata leta diskotek in klubov z BACK IN TIME afterpartyjem. DJ KILLY, znani mojster gramofonov, ki je svoje spretnosti kalil v priljubljenih latino klubih kot so FUEGO, KMŠ, PAPAGAYO v Mariboru, bo poskrbel, da boste doživeli pravo štajersko čago!

Pričakujte nepozabne ritme italo dance in cro dance glasbe, ki bodo ohranjali vroč plesni parket vse do poznih nočnih ur.

Pridružite se nam na nepozabnem poletnem dogodku, ki bo združil strast do plesa, ljubezen do glasbe in veselje do druženja.

Zumba Plesni Maraton in BACK IN TIME afterparty z DJ Killyem – naj bo to poletje v znamenju plesa, energije in nepozabnih spominov!